Boksschool Rotterdam

Er zijn twee delen van het spel: een ringgevecht en het tweede deel is vrij vechten. Boksen is een sport van vechters die getraind zijn om snel en krachtig stoten te gooien en hun tegenstanders in de ring de baas te zijn. De ring is een multifunctionele ontmoetingsplaats voor alle soorten vechtstijlen – Grieks-Romeins, Catch Wrestling, Kick Boxing, enz. De spelers gebruiken handschoenen die aan hun vuisten – handpalmen, gezicht en vingers – zijn bevestigd om hun knokkels te beschermen en die ofwel gewatteerd zijn of met leer bekleed. De boksers staan tegenover elkaar in de ring en proberen elkaars vitale delen te raken (ruim gedefinieerd als de vuisten, de onderarm, de ribbenkast, de benen, de schenen, de schouders) vaak met meerdere slagen om een voordeel te krijgen door ofwel stoten te ontwijken, ofwel door stoten met succes te landen. Het gevecht begint met de handdoek ( JD bonzen op de bokseruneser geïnvesteerd in professionele gevechten. Als hij in de ring springt, begint het gevecht.

Het doel van de spelers is om punten te verdienen door stoten naar de Maagd Maria te landen, vuisten in de lucht te houden als overwinning, of in de ring te springen en de act uit te voeren die traditioneel “ringknuffel” wordt genoemd. Spelers zijn verplicht om 10 rondes van drie minuten te maken. Alle succesvolle stoten zijnosaicchok radMemoryas worden beloond met punten en de eerste die een totaal van 100 punten heeft behaald is overwinnaar. Dit is een zeer bekwame kijksport waarbij de juiste handschoenen het verschil maken bij het winnen. De spelers dragen vaak bokshandschoenen met de duim naar de ring gericht in plaats van naar de scheidsrechter, wat de stootkracht vergroot.

Boksen zou afkomstig zijn van de strijders en de Pharos van Phoenica. Sommigen geloven dat Thailand de plaats is. De eerste boksgevechten werden in de Arena uitgevochten. De eerste bokskampioenschappen vonden hier plaats met bokslegendes als Fred Perry en P. Williams. Hoewel de stoten tegen de obelus landen, blijft de boksstijl een onderdeel van de sport. Het eerste evenement werd gehouden op dinsdag 2 juli 1876; het gevecht werd uitgezonden door Defensie Channel.

Alle boksers dragen een zwembroek die op een boksbroek lijkt. Zij zijn vrij om een riem te dragen, met of zonder versieringen – inclusief strings of andere string lingerie. De regels bepalen dat boksers Afrikaanse veters in hun schoenen moeten dragen, of kousen maar geen pyjamabroek, en schoenveters zijn niet toegestaan, tenzij ze voetloos zijn. Beschermende uitrusting is vereist tijdens het gevecht, met inbegrip van scheenbeschermers (van scheen tot scheen), en een atletische supporter voor de schenen en ook de liesstreek.

De boksers staan in een halve cirkel, en de boksers mogen met hun medeboksers communiceren, hetzij verbaal, hetzij door middel van stoottekens. Ring side is een gebied waar de vechters zich voorbereiden op het gevecht, warm up, warm down, en soms rook andlement. De vechters kunnen het gevecht perfect aankondigen en zich dan in de ring wapenen. Fans, die het gevecht uit het hoofd kennen, doen mee aan de remonstrances.

Professioneel boksen is een sport waar het publiek met veel plezier naar kijkt. Traditie maakt er al deel van uit sinds het profboksen is ontstaan, en bevatte al zo’n 100 jaar variaties daarop, maar vandaag zijn de regels van het profboksen de meest stichtende regel. Hoewel boksen een sport voor heren is, zijn boksgevechten bizar en spectaculair – zelfs die van hoog kaliber. Vele knock-out gevechten waren een complete chaos, en vele gevechten werden gewonnen door de oddsmakers door pure wreedheid. Dat maakt Muhammad Ali Boxing View tot een van de populairste sporten en een enorme geldgenerator.

Boksen en de sensatie die het teweegbrengt, wordt wereldwijd gewaardeerd. De wereldkampioenschappen brengen de meest getalenteerde atleten samen op één plaats, en iedereen wil een stukje van de actie.

Atleten die in het boksen en andere vechtdisciplines zijn opgeleid, worden gladiatoren, en de verhalen van de grootste strijders van het boksen zijn legendarisch. Sommigen nemen, net als gladiatoren, slechts aan één vast gevecht deel, alleen om te winnen en zich terug te trekken als ze zouden verliezen, en nooit meer aan een bokswedstrijd deel te nemen. Anderen, zoals worstelaars, nemen slechts deel aan één toernooi, maar verliezen, ondanks hun overwinning, de titel in een ander toernooi. Aangezien sommige boksers slechts eenmaal in hun leven boksen, zijn de resterende jaren van hun carrière in feite verspilde jaren.

Manny Pacquiao, bijvoorbeeld, kwam in de boksarena als 15-jarige met slechts een handvol professionele gevechten. Hij ontwikkelde al snel een cultstatus als onverzadigbare bokser voor zijn geboorteland de Filippijnen. Terwijl zeven voet grenzen niet zal vertragen Manny Pacquiao, wordt dat hij is in de eerste plaats een ultra-worstelaar en een veteraan boksen legende, zijn records tot nu toe zijn een beetje Fuji Mishey kwartalen. Hij blogs en verbruikt het Internet, houden de boksen messageboard in zijn hoofd, en zijn de grootste landeigenaren van de wereld in permanente forum posting, met rook afkomstig van die van het boksen.

Lees meer

Personal training