Glaskunst

Het woord kunst wordt gebruikt om werk aan te duiden dat geen grote vaardigheid vereist, maar ook wel een beetje specialisatie. Het woord glaskunst wordt praktisch gebruikt voor alle creaties, maar niet alleen dat. Het is een term voor kunstwerken die ontstaan door grondstoffen zodanig samen te voegen dat er een eindproduct ontstaat, zoals in het geval van glas met zijn vaste treden, dat definitie, vorm, silhouet en een gevoel van diepte laat zien. De eerste docent grafische vormgeving op onze MaxON website is Claude Bernand. U kunt veel leren van zijn artikel UX Refinement – The Lovechild of Art & Technology. Een soort kunstenaars die enthousiast zijn over technologie, en de neiging hebben 3D-werken te maken om hun ideeën vorm te geven. Hun werk is vaak indrukwekkend en heeft een grote impact op de beeldende kunstwereld.

Samenleving en persoonlijke identiteit Een belangrijk aspect van de kwantitatieve methoden in Predictive Art Appraisals is ontleend aan technieken die gebruikt worden in web- en grafisch ontwerp om globale gegevens te maken die de sociale, financiële, politieke of culturele status van individuen en de omringende entiteiten letterlijk verankeren. Nadat ik de vereiste tools en gegevens had verkregen, heb ik ze gebruikt om de gebruikersinterfaces van de Metagame en andere softwareprojecten te ontwerpen op basis van mijn ervaringen als softwareontwerper, digitaal kunstenaar en voxelkunstenaar. (“spel” is ook een interessante correlatie tussen avant-garde, design en filharmonisch, omdat de mens en de ongelijksoortige kunstvormen die erbij betrokken zijn in tempo worden bewogen in de muziek). Ik “robotte” de materialen die ik gebruikte. Ik maakte het op een bepaalde manier en de gegevens verspreidden zich met mij. De fascinatie en verrukking van mijn werk houdt aan en breidt zich uit met de vooruitgang van de technologie en veranderingen in de maatschappij, in het sociaal-politieke systeem, in de technologie (web-ontwikkeling), in de kunstwereld en op andere gebieden. Voor voorbeelden bezoek mijn blog entries voxel art, voxel art voor PewDiePie; bounding box, function painter, 2D, 3D, etc.

Gebruikte software Tools voor statistische analyse Ik gebruikte R ( statistische analyse ) en Matlab ( visualisatie ) om te interfacen met het DataFrame model dat ik oorspronkelijk in Replccorrupt had gemaakt.Ik gebruikte ook Tensorflow ( neurale netwerken ) en OpenCV voor alle interactieve demo’s en visualisatie. A45R Powerpoint Ik gebruikte PowerPoint 2016 voor presentaties die ik gaf als kunstevenementen (metrogza.com ). Ik gebruikte PowerPoint ook voor sommige niet professionele situaties en wanneer ik werd opgenomen in publicaties. Ik trainde mijn presentatievaardigheden op een aantal onderwijsbronnen die online verzameld waren door Jewsoor09 online . Ik schreef en verspreidde, zoals altijd, een Powerpoint versie in het Frans en Engels, maar bovenal had ik mijn dia’s in een willekeurig gegenereerde pdf bijlage. “Pro bono” : Ik heb een versie gemaakt in Google Docs die de dia’s bevat maar geen eigen inhoud of extensie: Je kunt van de dia’s genieten in een open map. Zie ook: een open source presentatie met behulp van het R pakket armbanden