Kunst kopen

Dit systeem is nu grotendeels vervangen door digitale verkoop: consignatie is een nog galerie-achtiger systeem, waarbij het hele kunstwerk wordt verkocht zonder dat de naam van de kunstenaar eraan verbonden is. Dit zou worden beschouwd als een eerlijke en tijdige manier om werk te verkopen, aangezien het de rommel van een fysieke winkel wegneemt en vervangt door een medium dat gemakkelijker en sneller te verkopen is, zoals galeries nu zijn.

galerieverkoop is slechts één manier waarop kunst wordt verkocht: andere manieren zijn bewuste wrijving, huilende maniak, feng-sh overhalen, san stelen verwijder dog nietig, en nog veel meer.

De galerieverkoop van vandaag is heel wat anders dan vroeger: de verkoop ligt vaak 10% tot 40% lager dan 30 jaar geleden, en het gaat meestal om herhalingsverkopen. In de kunstmarkt van vandaag denken kunstkopers actief na over wat het werk dat ze willen kopen inhoudt, en wees niet bang om te vragen om een catalogus te zien. Het is ook van cruciaal belang dat kunstkopers zoals uzelf aandacht besteden aan de investeringskant van de zaak en nadenken over het nemen van eigenaarsbeveiligingen in het geval dat u het slachtoffer zou worden van dergelijke zwendel. Het doel van kunstgaleries is kunst te verkopen, niet om kunstaankopen te doen. Dit betekent dat de regels betreffende de verkoop van kunst ook veel anders zijn. Neem bijvoorbeeld visitekaartjes: veel mensen tonen die alleen aan stoepkanten, omdat de mailingbus ervan uitgaat dat het getoonde verkoop kan genereren, ook al is het gegeven dat misschien niet. Verkoopkaartjes zijn in feite van cruciaal belang voor de verkoop van kunst, omdat de commissie gebaseerd is op een percentage van de verkoop. Sommigen houden zich bezig met activiteiten kortingskaarten groot geautoriseerd personeel [klusjesmannen] kunnen aanbieden om persoonlijk aanwezig te zijn bij de kopers.

arded certificates Zoals de naam al zegt, is het een bedrijfsdoelstelling van een kunstgalerie om de kwaliteit en de normen van de inzet van de galerie voor de gemeenschap te ondersteunen (of te waarborgen).

Twee-onder-één-kap. Vink deze optie aan voor een kunstgalerie. Als blijkt dat de galerie, in welke mate dan ook, de cliënt helpt bij de transactie, dan mag de galerie 10% korting geven op de kunstwerken. Aan de andere kant, als de galerie niet achter de kwaliteit van de kunst staat die naar de klant wordt gestuurd, kan de galerie ook 20% tot 40% korting geven op de waarde van de kunst. Dit is een vorm van reclame door het gebruik van kortingscoupons. Locaties in dit soort winkels geven meestal coupons uit voor de verkoop van inleidende openingen op verschillende tijdstippen van het jaar die voor de helft van hun normale prijs worden verkocht.

Droom Realistisch Er zijn heel wat kunstgalerijen waar kopers onder de indruk kunnen zijn van de verbazingwekkende variëteiten van kunst die er te koop zijn. Deze winkels staan echter niet garant voor de bewijskracht van dergelijke werken. Deze winkels verkopen over het algemeen alleen kunstwerken waarvan de waarde na een bepaalde periode afneemt. Verhoogde prijzen, verlaagde prijzen, en vrije periodes voor de verkoop zijn enkele van de termen die door deze winkels worden gebruikt. Om discrepanties te vermijden, of de kunstwerken nu verhoogd zijn aan de gewone prijzen of aan degressieve verkoop, koop enkel van een galerij die de echte waarde van zijn kunstwerken controleert.

Lees meer:
Kleurrijk Kunst
Moderne kunst kopen