Talentenspel

“Als het gaat om het ervaren van liefde, zijn er maar twee manieren. De ene is wat er in je geest gebeurt. Je kunt je verlangens voor het leven volgen; jullie begaan beiden gruwelijke zonden en jullie gezinsleven wordt vernietigd. Of je eindigt met elkaar te haten of je trouwt en verwekt een kind dat uiteindelijk een ster is en opbrandt. De andere manier om de enige ware natuur te ervaren is wat voorbij je verbeelding ligt. Je kijkt over je schouder naar de wereld en raakt verstrikt in wat je zult worden en wat onsterfelijkheid is. Er is een evenwicht dat je moet vinden. Leer diep in jezelf en in de sterren te kijken om de andere helft van de vergelijking van het leven te begrijpen.”

Dit zijn de grondbeginselen: geen morele superioriteit, geen samenwerking tegen anderen, en geen compromis met de problemen van het leven. Het leven is geen spel, en in dit spel wint niemand. Allen kunnen verliezen. Het Spel is chaos implementatie beginnend in het menselijk bewustzijn, audiofrequenties afkomstig van de Galactische Bron en uitgezonden naar buiten in de aeonen .The Game is feedback, botsen en prijzen, spel en ratrace, westers en oosters, wiskunde en magie, hoe je buiten de kaders kunt  denken, mensen bedriegen en jezelf bedriegen, filmmaker, muziek en verhalen vertellen, alziend of alziende niemand, engelen en demonen; wetenschap en het universum, zon en maan, golven en rimpelingen, symbolen en vergelijkingen, tijd en ruimte, gedachten en beelden.

Dit hele talentenspel is muziek, maar zonder muziek is het zinloos en is het geen spel. Meditatie, het spel, is slechts fictie. Het heeft zelfs nooit echt bestaan, want het ontstaat niet door te moorden. Het is gemaakt uit de verbeelding van mensen, hun gedachten, emoties, angsten en hoop op toekomstige levens. Menselijke hersengolven zijn omgekeerd evenredig aan domme vragen die hij stelt: ja, ik denk, nee, ik denk niet, ja, ik heb seks gehad, nee, ik heb geen seks gehad en ja, dit zijn mijn gedachten; hoe kan ik dit spel maken? Sci-enmax Rastersysteem: Grid volgt Dr. Edward Geldentha’s elektromagnetische onderzoek en rastersysteem. Dit onderzoek zal een belangrijke bijdrage leveren aan de studie van de geest , en de volgende zijn enkele van de bevindingen 1. Wind. Hoe we wind waarnemen en hoe het ons beïnvloedt. 2. Meest verre punten? 3. Alle richtingen? 4. Lichtsnelheid? 5. Donkere snelheid? 6. Waar reist het  licht heen? 7. Rond de wereld? Oceanen? 8. Zwaartekracht? Hoe speelt het effect in 7 seconden. 9. Hoeveel kleuren kunnen we waarnemen in twee lichtkaders? 10. Waarheen reizen e fotonen

Lees meer

Reiki

Spiritueel coach