Creatieve workshop

De deelnemers observeren wat anderen doen en absorberen hun lessen om het opnieuw te doen.Een workshop kan als volgt worden gegeven: 1. De werkplaatsdienstboekjes zijn op zichzelf staande eenheden die op evenementen of per e-mail kunnen worden gegeven 2. De workshopdienst wordt aan de aanwezigen verstrekt door een podium. Gewoonlijk een podium met een reeks monitoren of schermen in relatie tot een laptop met een webbrowser. Verschillende computers zijn met het podium verbonden via op internet aangesloten ethernetbekabeling.

3. De deelnemers bespreken het boek en enkele kernpunten na hun selectie. 4. Vervolgens bekijken ze problemen en vragen om suggesties, terwijl ze de snelkoppelingen in het notitieboekje gebruiken. 5. Zij kunnen informatie krijgen over verschillende soorten hardware waarop deze projecten kunnen worden gebouwd. Als je een workshop geeft met zo weinig mogelijk materiaal en zonder specifieke motivatie, zul je waarschijnlijk gefrustreerd raken.

U kunt uw cursisten een workshop geven met zo weinig mogelijk materiaal, maar u moet wel realistisch zijn in wat u met zo weinig kennis kunt onderwijzen. Lange cursussen steunen op lange technische teksten en lezingen, terwijl korte cursussen geen technische kennis vereisen om te beginnen. Breng de How to en How-To boeken in een filosofische context Naast het bestuderen van wat elk boek zegt door tekst vertaling, kun je het fysieke boek, de notitieboekjes en de koffiemok in filosofische contexten brengen om te illustreren wat dit boek of team doet. In een volledig theoretisch woordenboek, zoals dat van Merriam-Webster, kun je een woord reproduceren om te bewijzen welke aanwijzingen opslagplaats maakt van gevangen Playdoh. Met uw doe het zelf filosofie boeken kunt u demonstreren hoe u de elementen verzamelt die nodig zijn om uw theorieën te bouwen met behulp van onze command line tool. Wat ga je doen  in een workshop

Verfijn uw instrumenten, gebruikmakend van de publiekelijk beschikbare instrumenten van het internet. Gebruik je eigen geld om uitrusting te huren, te bouwen en te upgraden. Maak je gereedschap zo complex mogelijk als je kunt. Denk na, herdenk en bespreek hoe u wat u weet kunt interpreteren, op verschillende analyseniveaus. Denk aan gebieden die volgens u verdere studie waard zijn en richt uw tijd daarop.Bekijk het werk van andere teams en collega’s. Neem deel als medebestuurder aan optochten en workshops met anderen die zich eerder dan jij hebben ontwikkeld.Herzie en  verbeter al uw geleerde ideeën en ideeën onderweg als anderen ze aanvullen en verbeteren.

Het is belangrijk dat u, en uw collega’s, contact houden en houden met onmiddellijke teams die dergelijke methoden gebruiken in hun projecten en verkenningen. Dit kan zeer nuttig blijken omdat verschillende teamleden nieuwe problemen, oplossingen en inzichten kunnen ontdekken. Verfijn en leer wat anderen in een workshop hebben gedaan, zodat je het in je volgende workshop beter kunt doen. Uw mening is zeer waardevol. Bepaal of u, en uw collega’s, baat kunnen hebben bij de workshops van de andere groepen (zie Zie het werk van andere teams en collega’s. U bent erg nuttig voor de andere groepen als u anderen uw werk laat zien, hun inzichten bespreekt en hen nieuwe inzichten geeft. Neem deel aan een workshop om ideeën en kennis te delen met andere collega’s van soortgelijke teams.

We hebben vaak een to-do lijst van dingen die we van andere teams willen leren. Vaak kost het veel tijd om die lijst samen te stellen en te beslissen waar te kijken (bv. op het internet) voor de beste bronnen. Maak contact met andere teams op conferenties gedurende het jaar. Toon hen uw eigen materiaal. Zij zouden een goede bron voor uw werk kunnen voorstellen. Onthoud dat jij en het team zullen weten wat de volgende stappen zijn. Misschien wilt u op zoek gaan naar nieuwe plekken of eerdere workshops verfijnen rond specifieke onderwerpen, zoals delen of delen met anderen. Deel uw ideeën met anderen die u in een informele sfeer ontmoet Nogmaals, wees ruimdenkend en slim als je kunt, 2015 is een nieuw jaar. Wees niet bang om nieuwe dingen uit te proberen en je gedachten en ideeën met anderen te delen, en wees niet bang om te zeggen dat je het niet begrijpt.