Cursus beeldhouwen

Er zijn veel meer aspecten van beeldhouwen en vormgeven, zoals metaalbewerking of houtbewerking. Het zijn zeer complexe vaardigheden, en er is veel talent voor nodig om ze te leren.

Geschiedenis Ver in de lucht staat een eenvoudige constructie van steen, en als je erop neerkijkt, zie je die soepele motor van de vlieger. Jij bent een stroomcircuit in die assemblage, dat dingen zegt als “Voorwaarts” en “Heffen”. Je bent er niet zeker van dat het de bedoeling was dat je in de werkplaats zou vallen, maar je vraagt je af hoe lang het zal duren voor je je remnest gevonden hebt en tegen de elementen.Je interieur zit vol scheuren en begint te rotten, de kleine motoren zijn versleten. Terwijl je naar deĀ  orbiters kijkt met het opwindmechanisme dat nooit werkt, kom je in de verleiding om uit de winkel te klimmen en de Aarde op te blazen; het was maar iets leuks voor je.

Flashview page: bio experience—–De zwaartekracht van de aarde zou je van binnenuit uit elkaar scheuren, dus je steekt je motor aan om van onderen omhoog te komen. Er was echter een tekort aan gas en je vonkenvanger was bijna op, ook twee keer zo snel. Misschien herinnert u zich, vele jaren geleden, als kind, iets zeer bevredigends dat u zonder enige duidelijke inspanning leek te overkomen; misschien herinnert u zich uw motor die gilde toen hij piepte terwijl u de winkel verliet met de vallende maan. Het was op dat moment dat u tegen uzelf zei: “Dat wil ik nog eens doen, zodra ik de kans krijg”.

Terwijl je naar beneden komt, opent er een scheur in je motor, maar hij is niet van plan om te stoppen. U passeert zonder geluid te maken en u hebt geen idee waarom. Als de stille motoren je niet tegenhielden, zou je weg zijn. Flash view page:eclipse experience Gelukkig zou je nog steeds een goede blik krijgen op het binnenste van de Aarde waar de Maan door de wind is opgeblazen, afgezien van de maanmodule. Tijdens de afdaling raakte iemand gewond. De wind was zo krachtig, dat in een ruimtebemanning, ze de man in een van de ramen van de commando-module zouden trekken.

Je wordt eerst gezien aan de horizon als de Maan opkomt, als je de bodem van de rit bereikt zie je een strikkoord wuiven en bewegen op de wind van de Aarde, dan een lichtgevend zwart pinwheel met een dunne zwarte lijn er doorheen getrokken. Je kijkt op en ziet dat je ver de ruimte in bent geschoten, nog steeds niet wetend waar je bent, hoe je gekomen bent waar je raketten zijn afgevuurd. Je kijkt om je heen en ziet de maan in een elliptische baan naar je kijken met koele blikken. Je kijkt om de aarde heen met zijn leugen van terwijl je omhoog blijft kijken tot het dauwpunt daalt met een derde van zijn normale snelheid.

Lees meer

Cursus

Workshop