dj

Een bruiloft DJ is gewoon een audio- en visuele entertainer. Er zijn vele genres van muziek, en vele verschillende manieren waarop u kunt gaan over de marketing van uw muziek aan hen. Het belangrijkste voor je succes is om er op uit te gaan en het publiek te laten weten dat je voor hen beschikbaar bent. Er zijn veel tools die u kunt gebruiken om dit te doen. Door het gebruik van audio DJing, heb je een club schema, zodat u aanstaande shows te bevorderen. Je kunt ook wedstrijden houden via je website, en gratis kaartjes weggeven om te laten zien of het publiek van je muziek houdt.

Je kunt je website ook gebruiken om CD’s te verkopen. Hoewel je er niet rijk van wordt, krijg je er wel een schare fans mee en kun je er je kunst mee promoten. Het grote nadeel van het verkopen van CD’s is het feit dat je nog steeds royalties moet betalen om de plaat te zuiveren. Maar nu de technologie zo snel verandert, kan het zijn dat je helemaal niets hoeft te betalen.

Een andere beste manier om je DJ zaak te beginnen is door gebruik te maken van sites die ontworpen zijn voor muziekbehoeften. U kunt gebruik maken van sites als heilige hip-hop, die u toelaat om te netwerken, kansen te vinden, en mensen vinden die geïnteresseerd zijn in muziek in het algemeen. Sommige van deze sites zijn ook ontworpen voor de DJ om holy hip hop shows te promoten.

Als u de grote DJ wilt zijn en de clubs wilt bellen, moet u met een paar dingen rekening houden. Het eerste is een bliksemsnelle internetverbinding. Je zult ook een goede set computers moeten hebben. De meeste clubs die ik heb gedaan hebben maar 2 DJ’s plus mij, dus je hoeft nog niet een ton aan apparatuur te hebben.

Het volgende wat u zult moeten doen is uw evenementen organiseren. U zult moeten samenwerken met de kerken om te zien welke dagen het beste werken voor u, zoals ik heb gemerkt dat zondag is over het algemeen traag, en woensdag heb ik gevonden is ook traag. U zult ook moeten co├Ârdineren met uw locatie. Als het een kerk, zult u willen ervoor zorgen dat u een manier om naar uw evenement als je nog niet hebt opgezet. Dit zal de promotie van uw evenement versnellen.

lderly personen, mensen met echt geld, en degenen die hebben hun hele uitgebreide familie in de DJ-business gaan willen het internet te gebruiken. De websites zijn helemaal gratis om lid te worden en twintig dollar per maand alleen maar om te profiteren van al het verkeer. Het verkeer gaat ook naar uw website en als je genoeg verkeer dat u zult willen beginnen met de verkoop.

Als je je nog steeds afvraagt of je de DJ een dubbeltje gaat betalen, maak je dan geen zorgen. Als je eenmaal je promotie hebt gedaan, is het enige wat je nodig hebt het geld dat op de kassa zit. Ik wil niemand bang maken met mijn dramatische en schandalige uitspraken, maar de waarheid is dat het allemaal goed komt als je er gewoon aan begint.

Dus als u zich afvraagt, probeer uzelf dan niet bang te maken met extreme en onrealistische doelen. Theamaildoc gaat geen maanden of zelfs maar duren om op gang te komen. Als je eenmaal wat Eminems achter de rug hebt, ben je niet ver meer verwijderd van een echte Rockstarandkaraoke host. Als je eenmaal op gang bent, zul je misschien een aantal competitieve slopende wedstrijden gaan doen om op te klimmen naar een hoger competitieniveau. Laat je niet intimideren door de gedachte hieraan. Pak het gewoon op en ga ermee aan de slag.

Elk evenement waar je werkt zal van elkaar verschillen, dus wees niet bang om vooruit te plannen. Als je eenmaal bevestigd begint te worden, moet je bij het volgende evenement in je omgeving zijn. Ik heb mensen ontmoet die al meer dan 10 jaar in het vak zaten, maar het maakt niet uit op welk niveau je zit, blijf er gewoon bij. Ik zou dit zelfs toepassen op een heel klein evenement. Als je te ver gaat, krijg je misschien nooit meer een optreden, maar hoe succesvoller je bent, hoe meer kansen er op je pad zullen komen. Veel evenementen doen en voortdurend in contact blijven met je klanten is de beste manier om te slagen. Competitiviteit, enthousiasme en een nooit aflatende passie voor je vak zijn vereist. Als je je evenement een paar keer per week doet, en in het begin een paar semi-professionele soundchecks doet, is dit de manier om te gaan. Maar als je een groot evenement doet, heb je misschien professionele geluidstechnische hulp nodig, dus ook hier zul je hulp moeten zoeken. Het is een heel goed idee om een back-up geluidssysteem te hebben, zodat als je hun apparatuur niet kunt gebruiken, je nog steeds door kunt gaan zonder vertraging.

Nogmaals, altijd afspreken met uw klanten, en geef ze je menu’s. Ik gebruik een volkomen gratis programma van Check Out Internet Entertainment, en het heet Guitar Easy Guitar, wat een uiterst krachtig gratis programma is, en het heeft alle niveaus, van gemakkelijke gitaarlessen, tot een andere les voor degenen die met hun gitaar willen leren.

De programma’s zijn gewoonlijk gebaseerd op een individueel concept en kunnen onderdelen van een muziekindustrie hebben.

Lees meer:

Dj boeken

Dj huren