Blauwe Verfborstel Set

Heel belangrijke gebeurtenissen leggen we vast op een foto. Een verjaardag bijvoorbeeld, zoals de vreugde die je kind voelt als hij voor het eerst een verjaardagstaart mag proeven. We vangen ook emoties zoals vreugde en uitputting op het gezicht van het kind. We streven ernaar om een ​​moment vast te leggen waarop uw kind terugdenkt aan dat moment en hoe het zich toen voelde. Evenzo geven we u de mogelijkheid om een ​​schilderij in traditionele stijl of een fotoschilderij te gebruiken.

Er zijn 2 basismethoden om op een foto te schilderen

Traditionele methode Methode 1

Onze traditionele methode om op een foto te schilderen, zorgt voor een meer uniforme look. Het zal ook minder inspanning van u vergen – uw stippellijnen zullen in het midden aangrenzend aan elkaar zijn en uw verf zal zich verspreiden in plaats van zich over de hele afbeelding te verspreiden. Je traditionele foto ziet er aan beide kanten goed uit. Heel symbolisch. De traditionele manier van schilderen op een foto kan op 2 manieren. De eerste manier is om een ​​grijs scherm dat aan uw foto is bevestigd als achtergrond voor het fotoschilderij te gebruiken en er vervolgens rechtstreeks op te schilderen. De andere manier, en waarschijnlijk de leukste van allemaal, is om onze verf te gebruiken en onze kunstenaars te vragen er een traditionele afbeelding op te schilderen met een unieke digitale techniek. De geschilderde afbeelding zal een echt schilderij zijn.

Het digitale schilderij

Met de huidige grafische kaarten die een resolutie van 4K en zelfs 5k mogelijk maken, kunnen we een foto maken en er rechtstreeks op schilderen. We schilderen digitale schilderijen vaak met de hand op papier van normaal formaat. Vervolgens brengen we de afbeelding over op vinyl hueima-platen en schilderen we de afbeelding rechtstreeks op het vinyl. Dit wordt gedaan zodat elke verflaag afzonderlijk wordt geborsteld en gemengd om het schilderij tot leven te brengen. Met deze techniek kun je kleuren combineren die anders niet zouden voorkomen. Dit is het deel van de menselijke geest dat het meest dol is op het waarderen van de schoonheid en het mysterie van iets waarvoor ze misschien veel tijd nodig hebben om te zien. Deze techniek stelt ons ook in staat om een ​​scala aan materialen te gebruiken, van uw favoriete kleuren tot uw favoriete tinten, om uw afbeelding nieuwe diepte te geven en een echt gevoel of zelfs een uitstraling te geven dat het met de hand is geschilderd door een kunstenaar. Uw originele foto wordt later overgebracht naar een verbluffende nieuwe afbeelding en ingelijst, of zelfs in een fotowanddisplay geplaatst.

Nieuwe kunst schildertechnieken.

We weten wat u denkt – dat kan niet. Er is een manier waarop we de grenzen van creativiteit kunnen verleggen, en dat is door een techniek te gebruiken die de origami-overdracht wordt genoemd. Met deze techniek kunnen we een digitale foto gebruiken als achtergrond voor een geschilderde afbeelding. De afbeelding wordt dan direct op de foto geschilderd in plaats van ingelijst. Het verschil tussen dit en een traditioneel geschilderde afbeelding is dat je met deze techniek rechtstreeks op de laag kunt schilderen, zodat alles naadloos verloopt.  Foto schilderij

Een Origami-overdrachtsfoto

In plaats van een profielfoto voor de pijlen voor deze techniek te gebruiken, heb je een afbeelding met een hoge resolutie nodig, in landschaps- of portretstijl (die je in de meeste gelikte tijdschriften kunt vinden) en het door jou gekozen oplosmiddel. Het is belangrijk om witte grondverf te gebruiken, omdat u hiermee uw foto nauwkeurig en succesvol kunt kleuren. Je hebt ook een penseelset nodig met een UV-stift. Dit heeft de voorkeur boven een kunstpenseel, omdat u hiermee meer details kunt gebruiken. Gebruik geen watervaste stiften, omdat het oplosmiddel de afbeelding beschadigt – gebruik een permanente stift die voor stiften is gemaakt. Hoe kleiner het detail, hoe minder controle je hebt bij het gebruik van deze techniek. Voor dit voorbeeld gebruiken we een afbeelding van de Mona Lisa, het schilderij wordt op de achtergrond gekleurd en verontrustend verontrust met hoeveel verflagen je deze afbeelding wilt hebben. De afbeelding wordt vervolgens overgebracht naar een Lux Grey vinyl waarvan het profiel opnieuw wordt geverfd van een digitale scan tot een ultraharde glanzende fotoafwerking. Als u een traditioneel fotolijsteffect wilt, moet u doorgaans full colour en volledige glans gebruiken. Als je de voorkeur geeft aan een sterker bijschrift met een enkel woord, zou je dan een extra klein bijschrift willen toevoegen voordat de afbeelding op het vinyl wordt afgedrukt? Door dit te doen, kunnen we de tekst vanaf onze computer afdrukken met een afbeelding van een stockfoto met hoge resolutie. Eenmaal afgedrukt, monteer je de voltooide foto en heb je dat mooie, traditionele type frame waar je altijd van hebt gedroomd – hoe je het ook als laatste hebt ontworpen.