activiteiten

Meestal schrijven mensen zich in voor een workshop voordat ze meedoen. Dit is omdat ze willen weten in wat voor soort professioneel fortuin ze terecht zullen komen. Sommige mensen zeggen dat iemand die zich inschrijft voor een internationale workshop met een hoge reputatie, meer succes in het leven zal hebben dan iemand die zich inschrijft voor een workshop in een lokale gemeenschap.

Wanneer iemand een certificaat krijgt van een ambachtsbeurs of een ambachtelijk activiteitencentrum, betekent dit dat hij de potentie heeft om met zijn talent een goed inkomen te verdienen. Een certificaat communiceert dat de kunstenaar zich bewust is van het soort kunst dat hij of zij kan produceren. Het laat de eigenaar of exploitant ook weten dat de hands-on activiteit verder gaat dan de muren van het klaslokaal.

Wanneer u een ambachtelijke beurs bij te wonen of zelfs een bezoek aan een ambachtelijke centrum, een kijkje nemen op de soorten ambachten worden aangeboden. U kunt de waarde beoordelen op basis van de soorten ambachten en producten die worden aangeboden. Zijn er ambachten die interessant lijken? Als u in de buurt van San Diego bent, stel ik voor dat u Furtilage Designs eens opbelt. Zij hebben een aantal prachtige bewerkbare kunstblokken van kurk, plastic en hout die aan de muur kunnen worden gehangen of als knutselversiering kunnen worden aangeboden.

Misschien wilt u proberen om wat huisdecoratie te doen in een poging om uw huis een beetje meer esthetiek te geven. Heb je ooit gemerkt hoe mooi de kamer van je kind is? Het hoeft geen formeel decoratieproject te zijn. Je kunt het op jezelf nemen om wat plezier in je huis te brengen. Ik stel voor om wat wiskunde in het decor te stoppen. Zoek wat wiskunde die je voldoening en geluk geeft.

Als kinderen gelukkig zijn, is dat een gelukkig thuis. En kinderen zijn veel gelukkiger als ze gemotiveerd zijn om nieuwe dingen te leren.Motivatie is de sleutel tot leren. En dit is de grondregel van het onderwijs. Probeer een paar van deze leuke activiteiten in het huiswerk van je kind te verwerken:

Dit zijn maar een paar activiteiten die je kunt inpassen in activiteiten die je al doet in je thuisstudie. Bedenk creatieve manieren om je kinderen te motiveren om te leren.

Als je van veel herhalende lectuur houdt, ben je een fan van Lezen. Ik heb eens een boek gelezen over Vrede, wat me veel deed nadenken over het boek Overnachten op het strand.

Ik heb eindelijk Faulkner’s “A Rose for Emily” gelezen. Het gaf me veel innerlijke rust en vrede.

Introducties. De tijd nemen om je kind of kinderen voor te stellen aan iemand die ze nog nooit hebben ontmoet, is een heel goede manier om hen bij de literatuur te betrekken.

Speel het veilig. Neem geen risico’s met uw kinderen. Het laatste wat u wilt is verantwoordelijk zijn voor iemand die gewond raakt omdat u of uw kind te laat was voor die vergadering. Het kan ook problemen uitlokken van andere kinderen of familieleden.

voorlezen. Zorg ervoor dat uw kind of kinderen aanwezig zijn bij het lezen en bespreken.

kijk naar de plaatjes en/of de tekst voordat u het boek geeft. Het is altijd het beste om met uw kind te lezen en te bespreken op het moment dat het boek wordt toegewezen. Zo kunt u ook van tevoren zien hoe goed uw kind is.

Disney denkt niet dat je kind in staat zal zijn om voor alle drie de delen van de roman te lezen, dus boeken ze het als een complete roman. Ik was echter huiverig voor dit plan. Maar mijn zoon is begonnen met het lezen van een van de delen, gewoon voor de lol. Dat is altijd een goed teken.

Als u een moeder of vader bent met een taalachterstand of dyslectisch bent, hoeft u zich geen zorgen te maken. De cursus Loodgieterij is eenvoudig te volgen en uw kind kan het thuis leren. Het belangrijkste is dat kinderen op zijn minst een paar woorden kennen en weten hoe ze een woordenboek moeten gebruiken.

De gemiddelde persoon leest twee dozijn woorden per minuut als hij voor het eerst begint te leren lezen. Wie weet leest uw kind aan het eind van het jaar zelfs meer dan dat!

In het begin zal uw kind waarschijnlijk alles lezen wat in het boek staat. Maar als u net als ik bent, is het huiswerk aan het eind van het jaar misschien een beetje een uitdaging.

Aangezien het hoofdidee van de Twaalf sleutels tot lezen is dat oefening baart kunst, kunt u een aantal van deze leuke activiteiten proberen om de woordenschat van uw kind uit te breiden en hem op weg te helpen.

Dit zijn maar een paar ideeën om u op weg te helpen. Probeer enkele van deze ideeën met uw kind uit en markeer uw prestaties.

Ik hoop dat uw gezin graag nieuwe woorden leert en geniet van het gemak van leren in het comfort van uw huis. Plezier hebben met boeken is een geweldige manier om te leren van lezen te houden!

Interactieve woorden lerenDit is een leerzame tijd voor uw kind. Het digibord is een gratis woordenschatquiz en u mag samen met uw kind spelen. tijdens de vrije tijd. Uw kind moet de vragen beantwoorden om een punt te verdienen.