Afvallen Tilburg

We hebben allemaal een ideaal gewicht, het gewicht dat bij ons past. Dit gewicht wordt vastgesteld met een bepaalde formule die lijkt te zijn gebaseerd op onze lengte en onze leeftijd. In zekere zin hebben we te maken met een reeks vergelijkingen die ons gewicht bepalen. Helaas lijkt dit ideale gewicht meer een mythe te zijn. We kijken misschien naar de vergelijking van één persoon. Maar in werkelijkheid kan dit ideale gewicht voor twee mensen met hetzelfde ideale gewicht heel verschillend zijn. De ene persoon heeft een zeer hoge stofwisselingssnelheid. Deze persoon is in staat veel te eten zonder veel aan te komen. De andere persoon is minder actief en kan gemakkelijk aankomen.

Wat doet een Voedingscoach

Een voedingscoach werkt zowel met de Arnold als met de Glick MAN families. Daarom kan een voedingscoach je helpen om je eigen programma op te stellen. Een typisch plan is het gebruik van een dagelijks voedingsplan gebaseerd op de vooruitgang die je hebt geboekt in het verliezen van gewicht en het afvallen. Een van de uitdagingen waar een coach mee te maken kan krijgen is het kunnen evalueren van de vooruitgang als het programma eenmaal is gemaakt. Een coach kan een profiel maken van het voedingsprogramma, het soort voedsel dat gegeten moet worden, de hoeveelheid die gegeten moet worden, de levensstijl, enz.

Voedingssuccesfactoren:

In elk voedingsprogramma zijn er valkuilen. De voedingscoach moet het specifieke programma kennen dat wordt gebruikt. Een programma omvat de individualistische factoren van de persoon die het gebruikt. Als de persoon dit programma gebruikt maar niet op het juiste gewicht is, moet de voedingscoach het hele programma evalueren in plaats van de specifieke onderdelen. De verschillende onderdelen van het voedingsprogramma kunnen verfijnd worden om ze aan te passen aan de individuele behoeften van de persoon die het gebruikt. Als het ondersteuningssysteem niet geschikt is om de persoon te evalueren en emotionele steun te bieden die nodig kan zijn, zal de voedingscoach helpen om een effectief ondersteuningssysteem te ontwerpen en te bieden. Een voedingscoach is ook geïnteresseerd in het verzamelen van diverse informatie die zal helpen bij het bepalen van de hoeveelheid calorieën, vet, eiwitten in de verschillende voedselgroepen, het belang van voedingsstoffen en voldoende vitaminen en mineralen.

Wie moet de voedingscoach gebruiken?

De voedingscoach is er voor iedereen, mannen en vrouwen, jong en oud, mensen met chronische ziekten en zwaarlijvigen. Voor de meeste mensen is het niet erg ingewikkeld om dingen te stellen als, “als je elke dag 2 uur sport, moet je 10 gram vet per dag eten”, of “je moet minimaal 1 gram suiker eten of de sinaasappel die je eet moet half zo groot zijn als je vuist”. Deze zijn echter zeer ingewikkeld om in de praktijk te brengen.

De voedingscoach kan een zeer complex programma maken (gebaseerd op uw specifieke behoeften) dat gemakkelijk uit te voeren en te beheren is.

Hoe vinden we een voedingscoach?

Hij of zij komt niet in een samenstelling of gebruikt helemaal geen specifieke drugs of medicijnen. De voedingscoach is geen atleet, dus hij of zij kan geen programma’s schrijven voor de professionele atleet. Deze persoon moet in staat zijn om duidelijk met u te communiceren over de doelen en het proces dat op dat moment wordt gedaan om effectief te zijn. Het belangrijkste is dat u, na het vinden van een voedingscoach, in staat zult zijn om uw voedingsprogramma slecht op elkaar af te stemmen. Hij moet de voorkeur geven op basis van uw doelen, uw levensstijl, uw medische profiel, bloedgroep, wat u gisteren at, wat u vandaag gaat eten, enz.

Hoe ontwerpt een voedingscoach uw programma?

Gewoonlijk zal een voedingscoach rekening houden met wat u gewoonlijk eet. Hij of zij kan alle verhoudingen en MiddleANE hoeveelheden berekenen die u nodig heeft. De voedingscoach kan uw gewoonten leren en ervoor zorgen dat uw programma geschikt zal zijn voor u en wat u wilt bereiken. Het belangrijkste is dat een voedingscoach u helpt een plezierige eetstijl te hebben, zelfs wanneer u vet verliest. De coach moet weten wat u lekker vindt en wat u niet kunt. De coach moet weten of je graag sport of niet! De voedingscoach moet een programma schrijven dat je moet volgen. Je moet je dus helemaal niet onder druk gezet voelen wanneer je het voedingsprogramma kiest. Het voedingsprogramma moet iets zijn dat u af en toe zult volgen, maar het grootste deel van uw dieetprogramma is de routine die de voedingscoach voor u heeft ontworpen.

Lees meer

Personal trainer

Personal trainer Made